Емблема

Второ средно училище „Никола Йонков Вапцаров“ - гр. Монтана

НП "Заедно в изкуствата и спорта"

Програма представяне

Представителни изяви под формата на училищно коледно тържество на групи от НП "Заедно в изкуствата и спорта".
Участие в нея взеха учениците от направление изкуства- "Вокална група за изпълнение на забавни и естрадни песни" с ръководител Цветелина Иванова, "Съвременни танци и улични стилове" с ръководител Светла Иванова и "Група за танцов фолклор" с ръководител Христо Иванов. В коледната програма се включи и група за народно пеене "Магията на фолклорния глас", с ръководител Габриела Иванова.
Коледното тържество бе под формата на танци и песни, а учениците от начален етап поздравиха публиката с коледни стихове.
 
 

Народен съставНароден състав

Народен съставМажоретки

ОткриванеРеч ученик

ПубликаУченици рецитират

Тази седмица се проведоха представителни изяви към НП " Заедно в изкуствата и спорта" по дисциплините футбол,баскетбол и волейбол. Участие взеха ученици от Второ СУ „Никола Й. Вапцров гр. Монтана. Проведоха се публични изяви по трите спорта. Състоя се футболна среща на отборите на Второ СУ и ПМПГ „Климент Охридски“ гр. Монтана, вътрешен турнир по баскетбол и волейболна среща с учениците от IV ОУ „Иван Вазов“. Заниманията със спорт изграждат качества като воля, упоритост, постоянство, отговорност, дисциплинираност и екипност. Учениците бяха радостни, че заедно са част от спортните изяви и заедно могат повече, заедно в изкуството и в спорта за един по-добър свят!

Волейболен отборФутболен отбор

Баскетболен отборФутболен отбор

Футболволейбол

футболен мачФутболен мач

Футболен мачволейболен мач

волейболен мачволейболен мач

* Всички материали са публикувани след получено писмено съгласие на родителите на децата участващи в представителните изяви на Второ СУ "Н. Й. Вапцаров", гр. Монтана